Xerrades mallorquinistes: I el mallorqueta què ha fet?

– Cirer! Uep, Cireeer! I el mallorqueta què ha fet?

– I què no ho saps, Bernat? Fer, el que es diu fer… No ha fet res.

– Com què res? I què no jugava aquest diumenge amb l’Sporting? Per mi ha perdut…

– Idò això: No va fer res de res. Tornar a perdre, Déu sagrat.

– I què trobes, què trobes? què n’Oltra seguirà?

– Ara no sé si m’ho han contat o he llegit en es diari però me pareix que n’Oltra, s’entrenador, pot anar cap viu perquè de seguir així… Per mi no passa d’aquesta semana. Jo trob que n’Oltra no és dolent. El que passa és que els equips de vegades necessiten un canvi. I lo més fàcil i, pentura, lo més efectiu és canviar d’entrenador. Jo no sé si l’acomiadaran però ja he llegit noms: que si Lotina, que si Olaizola, que si en Carreras, …

– I en Llorenç, en Serra Ferrer, que no s’animaria a baixar i dirigir s’equip?

– Què vols que et digue Bernat. Es “gusanillo” d’entrenar sí que el deu tenir, trob jo. Ara bé, amb sa caragolada que tenen al consell d’administració no crec que posar-lo a entrenar sigui lo millor. De fet, n’estic ben segur que a tota aquella tropa que comana a dalt ja voldria que En Llorenç entrenàs i així poder-lo treure si la cosa no va bé.

– Batúa’l món! Aquest mallorqueta em fa molta pena. Amb lo que hem sigut!

– Lo que em sigut i lo que som, pardal! Els mallorquinistes ens hem d’unir i fer-mos forts. D’aquesta en sortirem plegats.

– No sé Cirer. Per a mi aquest consell és més mal de treure que’l regalim de sa llonganissa a sa camia. Saps què et vull dir?

– Idò sí. Trob que tens raó. Però…

– Però què?

– N’hi ha una taca més mala de treure: la taca vermella de la sang mallorquinista. Això, rei meu, no mos ho llevaran mai. Força Mallorca!

5 thoughts on “Xerrades mallorquinistes: I el mallorqueta què ha fet?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *